Това е често срещано за собствениците на предприятия да бъдат на оградата за това дали или не те трябва да инсталират система за видеонаблюдение. Независимо от размера на бизнеса ви, търговското видео наблюдение е от решаващо значение за запазването на активите ви. Факт: Бизнесът всъщност е 4 пъти по-вероятно да бъдат обградени от домове, поради което ние ви предоставихме този списък, за да разгледате някои от основните причини, поради които инвестирането в сигурността е от полза.

Намаляване на оперативните разходи

1. Знаете ли, че като имате инсталирана система за сигурност в магазина или офиса, застрахователните ви премии за бизнес ще бъдат значително намалени? Застрахователите се чувстват по-уверени в инвестициите, които правят във вашия бизнес, когато знаят, че предприемате подходящи мерки за безопасност. Наличието на надеждна вътрешна или външна система за наблюдение ще задържи потенциалните крадци и незабавно вашият бизнес става по-малко задължителен за застрахователната компания.

2. Камерите действат като втори набор от очи – виждат всичко. Веднага ще разберете дали служителите работят ефективно, отнемат по-дълги прекъсвания, както и ако машината функционира правилно. Когато сте в състояние да следите производителността и работния процес на служителите, вашият бизнес ще бъде по-добре подготвен за успех.

Подобряване на управлението на служителите

3. Знаете ли, че около 75% от служителите крадат според Министерството на търговията на САЩ? Може да имате мисленето, че всеки, който наемате, е достоен за доверие и никога няма да ви открадне, но това не е така. Наличието на система за видеонаблюдение ви позволява не само да хванете крадец, но и да ви дадат доказателства в подкрепа на твърденията. Това ще запази служителите ви честни и отговорни и ще ги накара да мислят два пъти за това, което може да рискува работата си.

Подобряване на сигурността на служителите

4. В крайна сметка, видео наблюдението защитава служителите. Ще можете да разберете дали те са подложени на тормоз от гневни клиенти или колеги. Вие дори ще можете да видите дали те позволяват на неоторизирани посетители в сградата или не предприемат подходящи предпазни мерки. Вашият екип ще се чувства ценен и сигурен, знаейки, че техният работодател наблюдава работното място, за да осигури максимална безопасност, като по този начин увеличава производителността и морала на служителите.

5. Проектирането и инсталирането на система за наблюдение е малко по-сложно, отколкото просто окачване на камери във всеки ъгъл. Тя включва оценка на имота ви, за да разберете кои области ще се нуждаят от камери. Трябва да вземете под внимание: слабости в сигурността, трафик, светлинни предизвикателства и какъв вид оборудване се нуждаете за максимално покритие.

6. Ние разбираме колко е важно да избирате надеждни, опитни и опитни професионалисти, които да ви помогнат с нуждите ви за наблюдение. Ние ценим Вашата инвестиция и ще работим с Вас, за да гарантираме, че получавате най-добрата стойност за парите си!