1. Често това е първото нещо, което хората виждат.
  2. Те ви позволяват да покажете на вас или на вашите клиенти.

Facebook, Twitter, Instagram и всички други социални мрежи поддържат нещата съвсем равномерни. Има само толкова голяма част от вашата личност, която можете да влезете в страниците на потребителския ви профил. Вашият уебсайт обаче е ваш. Оформете го така, както ви харесва, създавате какъвто и да е вид съдържание, което искате, и вливайте колкото се може повече от вашата личност.

3.  Така хората определят вашата легитимност.

Един добър уебсайт ще промени нечие възприятие за това кой си и какво правиш. Това е един от най-добрите маркетингови движения, които някога ще направите. Но внимавайте: сайт, който изглежда като създаден през 90-те, веднага ще намали доверието ви и ще ви накара да изглеждате като аматьор.

4. Така хората определят потенциала ви.

Хората ще разгледат сайта ви и ще вземат решения за качеството на вашето изкуство, вашата сериозност и потенциал. Те ще използват уебсайта ви и предоставената информация, за да решат дали да ви дадат възможност.

5. Това е цялата ви информация на едно място.

YouTube прави видеоклипове наистина добре. Twitter прави невероятно добре 140 символа. Facebook е експерт във фен ангажираността. Но сайтът ви позволява да донесете тези 3 елемента заедно и дори повече!

6.  Защото някои хора не са във Facebook.

Някои хора просто не са във Facebook, Twitter или Youtube, или Instagram, или Pinterest. По дяволите, някои хора дори не са онлайн! Но не можем да направим нищо за това 🙂

7. Това е разликата между кариера и хоби.

8. Правиш каквото искаш.

Всички гореспоменати сайтове за социални мрежи имат специфични правила на ангажираност, формати, които трябва да следват, и ограничения, които понякога затрудняват начина, по който искате. Затова ви предлагаме уебсайт. Можете да правите каквото искате и искате.

9. Това доказва, че сте сериозен.

Всеки има уебсайт. Макар че никога няма да се застъпваме, че трябва да направите нещо, само защото всички останали го правят, ще кажем, че ще изглеждате така, сякаш не се интересувате достатъчно без сайт.